in

Erdhi treni, cfare ju kujtohet?!

Kjo foto e percjelle ne fb nga Petro MEJDI na kujtoi ate shprehjen aq te kerkuar, te pelqyer dhe befasuese ne pritje te sirenes dhe shfaqjes se turirit te lokomotives ne stacionin e trenit ne Tirane.

Ju kujtohet apo jo ?

Erdhi, erdhi treni!

Sa here i kemi thene njeri tjetrit ” Erdhi, erdhi treni!”, kemi gezuar si femije ndaj dhe kujtimet nga udhetimi i pare e ne vazhdim me tren nuk harrohen kurre…

Si thoni, keni ndonje gje per te kujtuar?

What do you think?

Written by admin

Lagjja Hazmurat midis dy fotove, cfare ka ndryshuar?!

Ne nje nga lagjet e Gjirokastres, gjeni ku mblidhen ujrat e shiut te ketij sokaku pa emer!