in

Dini shprehje të tjera, Binadalës i feks majë e hundës!…

Gjirokastritet kane shume shprehje karakterizuee qe lidhen me hunden.
Po permendim disa qe ju te kujtoni te tjera:

– MOS ME RRI HUNDE E BUZE

– MOS I VAR HUNDET
– HUNDAÇ

– HUNDA NE QIELL BITHA NE DIELL

Na u kujtua dhe nje shprehje tjeter per nuset nikoqire qe mbahen e jane te pasterta:

          Binadalës i feks maj e hundes!..

Si shprehje eshte puro e te folmes gjirokastrite, po duam te komentojme dhe te gjejme shprehje te ngjashme kuptimore.

What do you think?

Written by admin

Si e beni dhe ke pelqeni,Pashaqofte te Korçes, te Gjirokastres, Permetit apo ndonje qyteti tjeter?!

Dikur, kur rinia ngjitej me kembe per te shijuar bukurite e Fushes se Çajupit