in

Dikur klasat sportive ne shkollen Koto Hoxhi te qytetit te Gjirokastres(Emra dhe foto)

hkollat e Gjirokastres kane patur pervoje qe merrej shembull edhe nga rrethet e tjera te vendit per ngritjen dhe funksionimin me efektivitet te klasave sportive nga te cilat shquheshin ata  nxenes te talentuar ne lloje te ndryshme sporti.

Sot kryeministri vendit Edi Rama dha lajmin e mire per ngritjen e ketyre klasave ne shkollat e vendit duke e mbeshtetur kete nisme edhe me investime.

Le te kujtojme veprimtarine e klasave sportive te shkolles Koto Hoxhi, shembullin e mire te mesuuesve dhe trajnereve, emrat e te cileve i kujtojme me respekt, Vangjel Voda, Jani Boti, Sul Beqiri, Çaush Begaj, Vasillaq Shuli, Panajot Qamo, Bujar Xhakolli, Jorgo Arseni etj qe shume mire mund te tregoni per ta.

Ja dhe disa foto per ilustrim qe tregojne  pjesemarrjen e nxenesve ne klasat sportive, nxenes te talentuar dhe fitues cmimesh ne aktivitete sportive lokale e kombetare.

CILET KANE QENE ME TE TALENTUARIT?

S

What do you think?

Written by admin

Mjeshterit gjirokastrit qe e benin gurin edhe “dhender”,edhe”nuse”…

Per ata qe nuk i ze gjumi:Zbuloni nje te fshehte te portes se jashtme te baneses gjirokastrite