in

Cjepët “brirë artë” te fshatit Fushëbardhë. Me kë jeni tifoz, me të ziun apo me të bardhin?!( Ndiqni vidjon)

Krahina e Laberise ka shume kenge per cjepet.

Sa u njohem ne internet, ne faqen Fushebardhe Tourism, me cjepet e ketij fshati, na u kujtuan keto vargje:

Te dëgjojë zile kembor

Ti terboj cjepet përçor

Të gjemoj nga Zilet stani

Sa të më kënaqet xhani

Hëna të ndriçojë mbi male

Nga zëri cyles dyjare

Keta cjepe ne foto qe do t`i ndiqni dhe ne vidio, jane cjepet “brire arte” te Fushebardhes ne nje ndeshje per lufte a vdekje. 

Luftojne koke me koke, nje cjap i zi me nje cjap te bardhe.

Po kush do fitoje?

Me cilin jeni tifoz?

Ndiqeni vidjon dhe hajde te komentojme, ka ne Laberi si keta cjepet e Fushebardhes?

Themi se jo, bile nuk gjenden dhe ne bote kaq te forte e kaq inatçore….

Si thoni?

What do you think?

Written by admin

Pse duhet të shkojmë tani në Parkun e bukur të Viroit?!

Jo ve , po kokove, si e komentoni kete shprehje?