Category: Aktualitet

  1. Home
  2. Aktualitet
Filter

Urime Odise Kotes, emerohet Prefekt i Qarkut te Gjirokastres

Me vendimin e sotem te qeverise, Prefekti i Qarkut te Gjirokastres

Lexo me Shume

Edi Pesha, sherbime ne kohe dhe me cilesi per drejtuesit e mjeteve

Ne nje analize pune per periudhen 9 mujore, ku mori pjese dhe Prefekti

Lexo me Shume

Murret me barë te kopshteve te lagjeve te vjetra te Gjirokastres!

Na u kujtuan kur pame sot disa foto nga puna qe behet per rregullimin

Lexo me Shume

Autori gjirokastrit Ylli Shehu me libër të ri Shokë Pune, Shokë Jete

Pas dy librave  Xhani i Kambos  dhe  Shok si NAMIK ÇANI, autori

Lexo me Shume