in

Lajm i hidhur: Eshtë ndarë nga jeta pedagogu i njohur Kosta Makariadhi

Lajm i hidhur. Eshtë ndarë nga jeta Kosta Makariadhi, një nga intelektualët më në zë të minoritetit,që gjithë jetën ia kushtoi zhvillimit të arsimit duke punuar si mësues matematike në shkollën e mesme “A.Zeneli” të qytetit të Gjirokastrës,petagog në ILP Gjorokastër,punonjës shkencor në ndërmarjet e qytetit dhe pas viteve 90-të u mor me politikë në funksion të mbrojtjes së të drejtave të minoritetit si deputet i PBDNJ.Dhe kur doli në pension jeta e tij qe aktive në përpunimin e fjalorit të matematikës në gjuhën greke e më tej.Ndarja nga jeta e Kostës është humbje për familjen miqtë dhe minoritetin grek.Ngushëllime familjes.Qoftë i pa harruar kujtimi i tij!- shkruan ne faqen e tij ne fb miku i tij Jorgo Buka.

What do you think?

Written by admin

Norajt e Fushebardhes mjeshter te kenges labe tani krenohen me Elio Noren qe dallohet ne interpretimin e muzikes shqiptare

Shkrimtari i shquar Koço Kosta fitues i mirënjohjes “Nderi i Akademisë”