in

Gjirokastra nderoi sot kujtimin dhe vepren e paharruar te deshmoreve dhe heronjeve te LANÇ

Gjirokastra nderoi sot kujtimin dhe vepren e paharruar te deshmoreve dhe heronjeve te LANÇ.

 

Ne perkujtim te 78 vjetorit te çlirimit te Atdheut nga pushtuesit nazifashiste, banore te qytetit, te aferm te deshmoreve dhe heronjve, punonjes dhe kuadro te institucioneve lokale bene homazhe ne varrezat e deshmoreve ku vendosen kurora me lule.

L Lavdi deshmoreve dhe heronjve te Atdheut!

What do you think?

Written by admin

Kotohoxhasit e Gjirokastres shpalosen sot plot bukuri e mencuri dashurine e tyre per lirine dhe Atdheun e dashur!

Sot urojme te gjithe qe mbajne Emrin Andrea