in

Mrekullia e Parkut të Viroit keto dite vjeshte ne fotot e mesuesit ne pension Jorgo Buka

Mrekullia e Parkut të Viroit nuk mund të kuptohet pa liqenin dhe burimin që e furnizon atë(I quajtur Mëma).

Sot është hera e dytë e mbushjes së liqenit,pas shirave të një dite me parë.Mrekullinë shijojeni dhe ju.

What do you think?

Written by admin

Albana Maliko : Urim i ngrohte per ditelindjen e nenes!

Një episod me poetin dhe mësuesin e letërsisë Agim Shehu