in

Pune te mira ne Dhuvjan dhe Haskove te Bashkise Dropull

Nje vizitor i vjeter, jo banor autokton, po qe ka shetitur ne te shkuaren fshatrat e Dropullit, na shkruante kohe me pare se ndihej i trishtuar qe objekte te vjetra, ne fjalorin e perditshem te emertuara ” Shkolla e fshatit”, Dyqani i fshatit”, “ Vatra e kultures” etj, jane te braktrisura, pa vene dore qe pas vitit 1990.

Sot duke “ vizituar” faqen Bashkia Dropull u njohem me disa foto dhe na erdhi mire qe ne fshatin Haskove dhe Dhuvjan po vihet dore ne objekte te tilla. Ja shenimi dhe fotot shoqeruese:

Në fshatin Dhuvjan është kryer pastrimi i rrugëve dhe në Haskovë kanë filluar punimet për rikonstruksionin e çatisë në dyqanin e vjetër të fshatit.”

Urime e pune te mbare edhe ne objekte te tjera!

What do you think?

Written by admin

Lajm i mire per Gjirokastren

Nderohet Dita e Shpalljes se Pavaresise ne Gjirokaster