in

Byrek i pergatitur nga gjirokastritja Albana Maliko . Gjejeni me se eshte?

Mikja e faqes tone Albana Maliko na ka derguar kete byrek per ta pare dhe per te gjetur se me cfare perberes e ka pergatitur.

Ajo kerkon qe te vrasim pak mendjen dhe te gjejme perberesit por dhe menyren e gatimit te ketij buyreku qe eshte jo vetem ne traditen e familjeve gjirokastrite , krahinave rreth saj e me gjere.

Gjejeni me se eshte?

What do you think?

Written by admin

Gjejeni se çfarë është, shapkat apo qollopitë?

Kush e di receten, si pergatitet glikoja me arra?