in

Byrek fshati i pjekur ne saç, zbuloni me çfarë është përgatitur

Kete foto e ka derguar per faqen tone nje amvise nga nje fshat i larget. Ajo thote se shpesh pergatit byrek qe e pjek ne saç me prush dhe hi dhe behet shume i shijshem.

Foton e ka shoqeruar pa shenimet perkatese, emrin e byrekut, perberesit dhe menyren e pergatitjes. Ajo deshiron qe keto ” sekrete” t`i zbuloni ju.

Nje kerkese e tille nuk eshte e lehte per te zbuluar te “fshehtat” nen peten e pjekur te byrekut.

Komentet tuaja mendojme se do jene te ndryshme per te percaktuar emrin e byrekut, perberesit dhe menyren e gatimit.

Me te thjeshte do ta kene amvisat e fshatit te cilat pergatisin byreqe te shumellojshme e me probukte bio te pjekur ne furre druri ose ne sac qe sic dhe mund te keni provuar jane shume te shijshem.

j.

 

What do you think?

Written by Admini

Marramendja, ja përse ndodh dhe çfarë duhet të bëni

Punët e dorës në odatë e mëdha të shtëpive gjirokastrite