in

Aresyeja pse sallata duhet ngrene e para ne nje tryeze, dhe jo ne fund!

Një mënyrë e mirë për të siguruar që të hani zarzavate është t’i shijoni ato që nëe fillim.

Duke vepruar kështu, ka shumë të ngjarë të përfundoni të gjitha zarzavatet tuaja ndërsa jeni më të uritur dhe Kjo mund t’ju bëjë që të hani më pak nga gjërat e tjera në tavolinë, ndoshta më pak të shëndetshme. Në këtë mënyrë ju do të hani më pak kalori dhe vakt më të shëndetshëm në përgjithësi, gjë që mund të rezultojë në humbje peshe.

Plus, ngrënia e perimeve para një vakti të pasur me karbohidrate është treguar se ka efekte të dobishme në nivelet e sheqerit në gjak.

Ai ngadalëson shpejtësinë me të cilën karbohidratet përthithen në qarkullimin e gjakut dhe ka efekt përfitues si për kontrollin afatshkurtër ashtu edhe afatgjatë të sheqerit në gjak tek njerëzit me diabet.

What do you think?

Written by admin

Akil Pano, pastori ne mbrojtje te vlerave te familjes dhe shoqerise demaskon skandalin!

Organizata Politike vjen në Gjirokastër për të shpalosur programin e saj që synojnë rritjen e minimumit jetik dhe taksimin e më të pasurve…