in

Akil Pano, pastori ne mbrojtje te vlerave te familjes dhe shoqerise demaskon skandalin!

Pastori Akil Pano ka shperndare dje ne profilin e tij ne FB nje skandal qe po ndodh sipas tij dhe burimeve qe ia kane derguar ne shkollat dhe kopshtet tona.

Prind 1 dhe prind 2, jane termat qe kane zevendesuar fjalet mama dhe baba ne kete formular.

Pastori thote se ne rradhe te pare eshte shkelur ligji, por me shqetesuese eshte imponimi sic thote ai i nje minorance me axhende qe ka kapur tashme edhe institucionet e bashkive dhe shtetit.

Si e komentoni?

What do you think?

Written by admin

Caj mali, nje fete buke dhe….

Aresyeja pse sallata duhet ngrene e para ne nje tryeze, dhe jo ne fund!