in

Vjen dhe lajmi i parë për Vitin 2018! Nuk shoqërohet Pilafi me Kos!! Mesazhi që do lexoni ju lë pa fjalë…

Mos i besoni të gjitha lajmeve që lexoni… ?

Ju Falënderojmë gjithsesi që klikuat!!!

Gëzuar 2018! 🙂

What do you think?

Written by admin

Mësuesja Veterane Pranvera Karagjozi Falënderon për Artikullin e Gjirokastra Online dhe ka këtë Urim për ish Nxënësit e Saj!

Gjirokastritët e Amerikës Festojnë së Bashku Ndërrimin e Viteve! Gëzuar 2018 edhe nga Gjirokastra Online!