in

Vendim i Rendesishem i Ministrise se Shendetesise

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka njoftuar mbylljen e bareve, restoranteve, lokaleve, fast food dhe kufizimin e shërbimeve që ofrohen nga strukturat akomoduese që ofrojnë shërbim për klientët në të gjithë qytetet e vendit

What do you think?

Written by Admini

Ja nje pije e thjeshte ne kushte shtepie per tu mbrojtur nga virozat

“Bomba Atomike” ne Pazarin e Gjirokastres – Ja Fotot ekskluzive nga Fatjon Mosho…