in

Ushqimet Që Forcojnë Imunitetin!? Ja Cilat Janë Disa me Kryesoret!

Po kalojme dite te veshtira dhe nje nga pyetjet qe bejme eshte:

Cilat ushqime duhet te perdorim, cilat na bejne mire per forcimin e imunitetit te trupit tone?

Ka mendime e keshilla te ndryshme qe duhen njohur e lexuar.

Po studimet me te fundit jane rezultate te shprehura edhe ne tabelen qe po percjellim ku rekomandohen te shendetshme per forcimin e imunitetit.

Hollesi gjeni edhe duke shfletuar faqen ne fb te Qendres Shendetesore Nr. 8 ne Tirane.


What do you think?

Written by Admini

Mësoni se Cili Grup Gjaku Eshtë me Rezistenti Ndaj Koronavirusit

Si Thuhet: Ballomë apo Badhomë! Tjetër: Do Gatuash apo do Gatuaç. Ja dhe Fjalë të Tjera…