in

Mësoni se Cili Grup Gjaku Eshtë me Rezistenti Ndaj Koronavirusit

Nga nje studim i realizuar nga kerkuesit kineze , ne lidhje me virusin COVID19 dhe grupin e gjakut te njeriu, sipas Apel.newz mesohet se njerezit me grupin e gjakut A janë më të predispozuar të preken sesa njerëzit me grupin e gjakut 0 që janë më rezistentë.

Nje studim i tille eshte bazuar mbi mostrat e gjakut të mbi 2000 pacientëve që u infektuan në Ëuhan dhe Shenzhen dhe u krahasuan me ato të popullsisë së shëndetshme.

U gjet se pacientët me grup gjaku A kishin shkallë më të lartë infektimi dhe priren të zhvillojnë simptoma më të rënda.

What do you think?

Written by Admini

Gati Lakrori Po Ç`Emer t`i Vëmë?!-Mos Harroni Monedhen e Fatit!

Ushqimet Që Forcojnë Imunitetin!? Ja Cilat Janë Disa me Kryesoret!