in

Tryeza e Vitit te Ri e do dhe nje kulaç, po cilin pelqeni ?

Tryeza e Vitit te Ri e do nje kulac per dukje dhe shije.

Cdo krahine ka tradite per pergatitjen e kulacit, ne furre, ne sobe, ne hi etj.

NE FAQEN TONE KEMI PERCJELLE KULECE NGA DUART E AMVISEVE GJIROKASTRITE, TE KRAHINAVE DHE QYTETEVE TE TJERA.

Disa edhe per t`i vleresuar po i vendosim nga nje numer sic beme per bakllavate .

Te shohim se cili kulac do marri me shume komente dhe pelqime.

Kulaci nr 1

Kulaci nr 2

 

Kulaci nr, 3

Kulaci nr. 4

Kulaci nr.5

 

Kulaci nr 5

What do you think?

Written by admin

Investime te rendesishme ne Gjirokaster per vitin e ardhshem 2021

Nje lajm i mire nga fshati Stegopul i krahines se Lunxherise te Gjirokastres