in

Trahanane e vendit niperit dhe mbesat e pelqejne shume

Kemi perpara dy foto qe na i ka derguar Todi Kadiua nga shtepia e tij ne Los Angeles,California, nje nga miqte e faqes tone.

Ai na shkruan se eshte njohur nepermet gjirokastra online me produktet e firmes Trahana Lunxheria dhe , mbi bazen e tradites se gjysheve te Gjirokastres dhe Lunxhit, Marua, bashkeshortia e tij , e nxitur dhe nga Eli, motra e saj e madhe, rritur te dyja ne lagjen Pazar i Vjeter, iu pervesh punes dhe pergatiti, sipas tradites, trahanane e dimrit.

Ja fotot:

Ketu na shkruan Todi ka disa lloj trahana e te peraferta por ne jemi mesuar me  tonen,edhe cmallemi dhe e kalojme shijen e trahanase se vendit tek niperit dhe mbesat qe e pelqejne shume.

What do you think?

Written by admin

Edi Rama homazh per Sabiha Kasimatin: Masakrimi çnjerëzor i asgjësoi trupin, por jo shpirtin e bukur dhe as veprën e madhe

Simfonia mitike e mullirit qe vazhdon prej dy shekuj