Kur kengetarja gjirokastrite Shqiponja (Aleksandra ) Tahmazi konkuronte me kengetaret Inva Mula e Irma Libohova ne festivalet e femijeve

Ne moshe qe ka qene, kengetarja Shqiponja (Aleksandra ) Tahmazi dallohej si kengetare. Merrte pjeese ne korin e shtepise se pionierit ne Gjirokaster, pjesemarrese ne festivalet lokale e ato kombetare te kenges per femije.

Ne kete foto ajo eshte duke kenduar kengen Ne festival te Pranvera Kokalarit qe jetonte ne Shkoder, kenge fituese e Festivalit qe shkoi ne Konkurim ne Shkoder, Drejtues Selam Mamani, Festivali i 7 i pionereve.

Ne ate festival ne Shkoder ka kenduar edhe I.Libohova me kengen Gabimi i Mireles dhe I. Mula me nje Ninull per femije.