Ku ndodhet kjo pamje, a ekziston sot?!

Gjirokastra eshte e dukur nga cdo ane qe shfaqet. Nuk eshte vetem pazari, qendra historike, lagjja Pazar i Vjeter e Palortoja, po brenda tyre ka disa ambiente, hapesira te gurta, edhe mure me harqe qe te befasojne dhe, kur kalojne shume vite, thua:

Ku ndodhet kjo pamje, a ekziston sot?

Qe te jemi te hapur dhe te vertete, sa e pame kete foto edhe u befasuam. Pyetja e pare qe i beme vetes, nese eshte si ambient apo nga vitet edhe mund te mos jete ose te jete demtuar!

Pa shikojeni me kujdes!