Artan Fuga poston 10 këshilla interesante nga Paterson, nje nga specialistet më të mirë të marketingut amerikan!

Aty nga viti 1913, Paterson, një nga specialistët më të mirë të marketingut, amerikan, shkruante dhjetë këshilla për gratë që të krijojnë familje të qetë dhe strehë lumturie.

Sepse nuk duhet vetëm të duash, vetëm të dashurosh, këto janë shumê, por ende shumë pak, duhet edhe të dish.

Kundërshtojini, por mos i harroni gjithsesi:

1. Gatuaj dhe shërbe gjithmonë gjellë të bëra me shije.
2. Sillu e gëzueshme me të.
3. Jepi atij sa më shumë ajër të pastër dhe tê freskët në të gjitha kuptimet.
4. Kujdesu që ai të flejë tamam dhe të bëjë gjumë të mirë.
5. Jepi kurajo në kohën kur i duhet dhënë.
6. Ji e vëmendshme që ai të bëjë rregullisht ushtrime fizike.
7. Ji e kursyer dhe mbaj mënjanë ca të ardhura për ditë të keqe.
8. Trego interes të sinqertê për gjërat që ai ka dashur të blejë.
9. Lexo rregullisht psikologji.
10. Ji e gëzueshme dhe jo e ngrysur.


Artan Fuga (FB)