in

Si e kujtoni udhetimin me autobus nga Mulliri i Vjeter i Gjirokastres deri ne stacionin e fundit te trenit ne Tirane?

Kjo bilete me dy cmime ne nje, na kujton rrugen Gjirokaster-Ballsh dhe Ballsh Tirane qe niste nga Mulliri me autobus deri ne Ballsh dhe pastaj me tren per ne Tirane.

Nje rruge e gjate me dy pushime ne Uje te Ftohte dhe ne Greshice dhe ne tren me ndalesa te shkurtra ne disa stacione si ne Fier, Lushnje, Kavaje, Durres etj.

Kush ka udhetuar, si e kujton nje udhetim te tille, nga stacioni i udhetareve tek Mulliri i Vjeter deri ne stacionin e fundit te trenit ne Tirane, mbreselenes apo te merzitshem?

What do you think?

Written by admin

Gentian Mullai: Këtu ku nisa rrugëtimin tim…

Si ta gatuajme taven tradicionale me bathe te njoma