in

Shkrimtari Albert Zholi i Dhuron 200 Libra Bibliotekës të Qytetit të Tepelenës dhe Nderohet me Çertifikatë Mirënjohjeje

Shkrimtari Albert Zholi nderohet me Çerifikate Mirenjohjeje nga Biblioteka e Qytetit te Tepelenes pas dhurimit të 200 librave me Motivacion: Mirënjohje për kontributin tuaj shumë të çmuar në pasurimin e Biblitokës Publike të qytetit.

Në këtë dhuratë ishin kolana e krijimtarisë se Shkrimtarit me 22 libra, kolana e filozofëve më të mëdhenj të botës dhe nga një kopje librat e poeteve që Albert Zholi ka redaktuar dhe pëlqyer:

Nikolin Gurakuqi, Petro Zholanji, Iliriana Sulkuqi, Buqa Softa, Mimoza Leskaj, Mina Çaushi, Maria Kuci, Irena Hoxha, Enkelejda Kondi-Masseboeuf, Sabina Elmazaj, Lindita Kurti, Evgjeni Goga, Bukurije Binjaku, Eliona Thomaraj, Alketa Ballkameni, Katiola Karoli, Xherab Rudi, Beshir Roka, Ervehe Cumani, Serxhio Hizma, Bardhyl Gjonçaj, Hava Mucollari.

 

 

What do you think?

Written by Admini

Kujtesë/ 50 Vjet më Parë u Çel Shkolla e Mesme Bujqësore ” Themo Vasi”në Nivan të Krahinës së Zagorisë

Rudina Magjistari dhe Bieta Sulo, Moderatoret e Emisioneve të Pasdites, të Dashura për Publikun