in

Pushteti Tatimor, libër nga Eduart Gjokutaj ne ndihme te studenteve, bizneseve, studiuesve dhe…

PUSHTETI TATIMOR, VOLUMI 1

Autor Eduart Gjokutaj

PUSHTETI TATIMOR eshte seria e pare e publikimeve me artikuj, diskutime dhe sqarime lidhur me aspekte te ndryshme te taksave, por jo vetem.

Ky set publikimesh me 3 volume eshte nje permbledhje e publikimeve dhe shkrimeve ne vitet 2002-2007.

Publikimi eshte ne ndihme te studenteve, bizneseve, studiuesve por edhe administratoreve fiskale duke mos harruar politikeberesit.

What do you think?

Written by admin

Zjarret, si “ethet e gushtit”,penalitete per ata qe nuk zbatojne ligjin…

Kujtese/ Mesuesit gjirokastrite ne kujtimet e pedagogut te njohur Kosta Makariadhi( Emra dhe foto)