in

Kujtese/ Mesuesit gjirokastrite ne kujtimet e pedagogut te njohur Kosta Makariadhi( Emra dhe foto)

 

Sot duke shfletuar disa nga shenimet e mija per jeten time ne arsim, ndesha disa nga mesues dhe pedagoge qe me kane mesuar, kolege neper shkolla te ndryshme te Gjirokastres dhe qe kam patur kontakte te ndryshme pune, etj.,dhe me kujtuan shume , emrat e te cileve dua ti permend, duke kerkuar ndjese sepse sigurisht nuk me kujtohen te gjithe ne keto momente. Jane rradhitur emrat, rastesisht, pa asnje kriter.

 

Thoma Papapano(basho Thomai),Ferhat Hashorva, Hasan Zazani, Bekim Harxhi, Mite Guga, Luis Cene, Kujtim Dedej, Anthulla Mosko, Minella Polo, Jorgo Rafti, Mynyver Zazani, Tomor Tushe, Luigj Franja, Arta Franja, Mikel Koka, Bashkim Karagjozi, Agim Shehu, Dragush Cabej, Aleko Pano, Thanas Koci, Nevro Angoni, Pluton Bimi, Rahmi Harxhi, Tajar Kokalari, Kosta Makariadhi, Anna Makariadhi, Pranvera Karagjozi, Riza Sinojmeri, Agron Kokalari, Jorgo Kokalani, Vera Sako, Sotir Vardhami, Reshat Vishe, Muzafer Asllani, Muharem Gega, Azis Hoxha, Dashamir Gega, Lejla Harxhi, Muharem Bejleri, Sotir Joanidhi, Stefan Qurku, Pavllo Zotto, Muzafer Cuberi, Viktor Angoni, Foto Xhai, Minella Haxhi, Sedat Kale, Banush Mezini, Vangjel Kostaqi, Kosta Gaxhoni, Vaso Bilushi, Jani Zhupi, Dalip Jupi, Osman Late, Mihal Papai, Liri Fidhi, Kristaq Kikina, Kristo Karanxha, Jani Boti, Margo Kutra, Yzeir Poshi, Eduard Gjebre, Lirika Harxhi, Viktor Terpo. Thanas Ksera, Siri Bozgo, Hader Bozgo, Kostandina Cani, Vladimir Prifti, Hulusi Kokalari, Ligor Guri, Luan Hoxha, Dhimitraq Qurku,Adem Mezini, Jorgo Cerepi, Llambi Guxhumani, Aferdita Gega, Niko Kajtazi, Vladimir Prifti, Petrika Fengjilli, Sokrat Kutra, Petro Papakosta, Hasan Poga, Kristo Dhima, Petro Isufi, Koco Dede, Omer Hashorva, Alqi Jani, Froso Cabeli, ….
Perbejne nje krenari te vertete per qytetin arsimdashes te Gjirokastres dhe nje burim frymezimi per suksese ne vazhdim dhe pa nderperrje.

 

What do you think?

Written by admin

Pushteti Tatimor, libër nga Eduart Gjokutaj ne ndihme te studenteve, bizneseve, studiuesve dhe…

Burrë e grua mish e thua por ndodh dhe kështu:” E shikon këtë furkaçe?!”