in

Portat e shtepive te vendlindjes me shume kujtime…

Ne shtepite karakteristike te lagjeve te vjetra te Gjirokastres, portat dhe sofatet ne to jane vende te dashura per te gjithe, edhe per te zotet edhe per njerezit qe i ze rruga.

Nese bie shi mbrohen nga sterhet e nese eshte vape perseri jane strehe e sigurte per te pushuar.

Tani ne vjeshte ato e kane humbur funksionin, jane te zbrazeta,te menduara ndoshta per ditet e pranveres dhe veres qe ka shkuar kur ishin plot gjalleri, ne pritje te dimrit qe po troket. 

Ja disa , shikojini me kujdes  dhe nese ju kujtojne dicka mos i kurseni mendimet, se portat me sofatet jane vende te dashura, me shume kujtime.

 

 

 

 

What do you think?

Written by admin

Kush më ndihmon? Suzana Katro kerkon pergjigjen tuaj!

Lajm i mirë për Lunxhërinë…