in

Piktori i talentuar Ervin Shameti e meriton nje urim per kete vizatim kaq te bukur!

Vecanerisht ne dimer, kur bie bore, gje qe s`ka ndodhur deri tani, lagjja Pazar i Vjeter duket si kartoline e Vtit te Ri.

Edhe me e bukur duket ne telajot e piktoreve, me ngjyra apo bardhe e zi.

Nje nga piktoret e talentuar, Ervin Shameti, qe e do pejsazhin e qytetit dhe lagjes Pazar i Vjeter ne vecanti, ka percjelle ne faqen e tij edhe kete skice, rruge karakteristike e lagjes, e njohur dhe e vizituar edhe nga turiste vendas e te huaj.

Ervini e meriton me plot sinqeritet nje urim per kete vizatim kaq te bukur!

What do you think?

Written by admin

Keshilla e burrit per gruan qe e kishte “doren te shpuar”

Urime Grupit “ Ergjeria” Gjirokaster per suksesin e arritur ne “Kenge moj” ne skenen e TV Vizion+