in

Per cilen rruge, shesh apo sokake ju ka marre me shume malli dhe deshironi ta gjeni ne faqen tone?

Na shkruan nje emigrant gjirokastrit ne Australi:

“Me pamje te pergjithshme te qytetit tim te Gjirokastres qe jane me shumice ne internet nxjerre mallin e pashuar per vendlindjen por do deshiroja te shikoja brenda saj, ne thellesi, rruget, sheshet, sokaket ku kam kaluar femijerine, rinine dhe nje pjese te moshes se madhe.

Eh sa me ka marre malli te shkel ne guret e tyre, t`i prek me duar, te ngjitem ne ndonje mur te vjeter, ne ndonje peme, te luaj si dikur ne avline, sokakun dhe sheshin e lagjes…

Do ndihesha i lumtur duke u cmallur edhe me foto!”

Ne pergjigje te kerkeses se tij po hedhim ne faqe disa foto qe zbulojne Gjirokastren  brenda saj duke shtuar edhe kete pyetje:

Per cilen rruge, shesh apo sokake ju ka marre me shume malli dhe deshironi ta gjeni ne faqen tone?

Mbi bazen e pergjigjeve do perpiqemi ne vijim te plotesojme me foto dhe kerkesat tuaja !

                                                                                                                    ! tuaja!

What do you think?

Written by admin

Nje foto nje kujtim/ Si i kujtoni gjuetaret e shoqates se Gjirokastres?

Urojme instrumentistin Roland Çomo qe ka festuar dy ngjarje bashke