in

Nje foto nje kujtim/ Si i kujtoni gjuetaret e shoqates se Gjirokastres?

Shoqata e Gjuetareve te rrethit te Gjirokastres eshte nga me te vjetrat ne Shqiperi, me gjuetare me emer qe kane perfaqesuar ate ne gjueti lokale e kombetare.

Kjo foto eshte shkrepur ne nje nga ditet e Konferences se zakonshme te shoqates dhe te gjithe jane antare te saj. Shumica e antareve tani nuk rrojne por e shkuara e tyre eshte e shkruar ne kujtimet e familjareve dhe gjuetareve qe rrojne.

Shikoni me vemendje portretet e gjuetareve gjirokastrite ne kete fotografi dhe me siguri qe keni shume kujtime per te treguar per veprimtarine e tyre.

Ju kujtojme disa prej tyre:Thimjo Muci, kryetar i shoqates per disa vite me radhe, Gjuzedin Muco, Kristo Karanxha, Shefqet Kokalari, Izet Mato, etj,

What do you think?

Written by admin

Futbollisti i talentuar Juxhino Zeqiraj me origjine nga Permeti perzgjidhet ne Klub Market Valuer

Per cilen rruge, shesh apo sokake ju ka marre me shume malli dhe deshironi ta gjeni ne faqen tone?