in

Pas 50 vjeteve martese, nje kujtim i bukur per çiftin Teli dhe Vasilika Gushi ne lagjen Varrosh te Gjirokastres

Si sot, 50 vite me pare, me 8 gusht 1971 ne shtepine e dr. Teli Gushit ne lagjen Varrosh te Gjirokastres u be dasem, martesa e doktorit te njohur me Vasiliken, vajze korçare.

 

 

Dasmen e kujtojne jo vetem te afermite, miqte dhe lagjja por dhe shume qytetare qe mbanin kembet tek porta e hapur e shtepise.

Nga ajo dite, vec te tjerave, Vasilika, nusja e shtepise, kujton ne profiling e saj ne FB se nuk ka veshur fustan te bardhe por vetem pas 5 vjetesh se nuk lejohej.

 

 

Nderkohe le t`i urojme çiftit Teli dhe Vasilika Gushi jete te gjate e te lumtur!

What do you think?

Written by admin

A e dini pse kjo foto e Dr. Adem Harxhit eshte vleresuar me e pelqyera ne FB per vitin 2020?

Koha kur ne Gjirokaster behej dashuri me mendje