in

A e dini pse kjo foto e Dr. Adem Harxhit eshte vleresuar me e pelqyera ne FB per vitin 2020?

 

Kjo foto e percjelle nga Dr. Adem Harxhi, e shkeputur nga albumi familjar, eshte vleresuar nga FB si me e pelqyera per vitin 2020.

 

Fotua shoqerohet edhe me shenim dhe lidhet me nje histori te rendesishme familjare, te gezueshme dhe mbreselenese jo vetem per familjen dhe fisin Harxhi por dhe per te afermit e miqte.

Eshte dita e marteses te doktorit te njohur me Lejlane nga Shkodra qe erdhi nuse ne Gjirokaster dhe dasma, pas pritjes ne shtepi, afer me shtepine e Dr. Kalivopullit, u be ne Turizem.

Me kete dasem u shenua dhe dasma e pare ne kete instituicion ku me pare nuk ishte praktikuar.

Tani nese dikujt i kujtohet kjo dasem, ku moren pjese edhe shume qytetare, keni rastin te komentoni edhe per pjesemarresit e ftuar, miqte e Doktorit, qe jane ne foto!

What do you think?

Written by admin

“E shoh që u mërzite, më tha, po ti je vetë poet dhe duhet ta dish se…”

Pas 50 vjeteve martese, nje kujtim i bukur per çiftin Teli dhe Vasilika Gushi ne lagjen Varrosh te Gjirokastres