in

Nje foto nje kujtim/ Mesues dhe punonjese te nderuar te arsimit gjirokastrit

 

Ne foto mesues, drejtues dhe punonjese te arsimit gjirokastrit, disa edhe drejtues ne seksionin e arsimit ne Komitetin Ekzekutiv te rrethit te Gjirokastres.

Kane kaluar shume vite  e megjithate mbeten te kujtuar dhe te nderuar per punen qe kane kryer ne sherbim te edukimit dhe pergatitjes se brezave per jeten, te dalluar per profesionalizmin e larte ne drejtim,mesimdhenie dhe karakter te admirueshem.

Nuk na kujtohen me emra te gjithe po ne rreshtin e pare jane punonjese te drejtorise rajonale te arsimit dhe ne rreshtin lart njohim pedagogun Mite Guga, drejtorin e gjimnazit Bashkim Karagjozi, inspektorin e arsimit te rrethit Koço Mosko dhe mesuesin veteran Vangjel Kaso, te gjithe me kontribute ne veprimtarine e tyre si mesues apo drejtues.

Ju i njihni dhe me mire. Mjafton te kthesh koken prapa dhe kujtimet do t`ju ofrojne ne takimet me ta ne koridoret apo klasat e shkollave ku kane dhene mesim.

What do you think?

Written by admin

Gatimi qe pelqeu me shume Ali Pashe Tepelena ne pashallekun e Beratit

Si i kujtoni, geshtenje dhe arre te pjekura ne prush e hi?