in

Ngrin Lumi i New York-ut – Pamjet të Lënë me Gojëhapur!

Lumi Au Sable River në Burlington ka ngrirë duke dhënë një pamje mbresëlënëse…

Sipas mediave të huaja, Shërbimi Kombëtar i Motit Amerikan në Burlington, ka bërë publikimin e pamjeve, në të cilat shihet lumi, i mbushur me akull.

Pamjet shfaqin shtratin e lumit të fryrë, për shkak të akullit të krijuar.


What do you think?

Written by admin

Këngëtarja me Origjinë Shqiptare Sundon Internetin – Mbi 10 Milion Klikime brenda 24 Orëve të Lancimit të Këngës së Re!

“Bota është Mace”, dhe ajo luan me Australinë! Ja kush e hedh poshtë teorinë që bota është e sheshtë…