in

Ngjarje e Rëndë në Burgun e Peqinit

 

 

Ngjarje e rende ne Burgun e Peqinit

Një i burgosur ka ndërruar jetë në qeli në burgun e Peqinit. Viktima është Fatmir Veliaj 40-vjeç.

Ngjarja ka ndodhur ditën e sotme, ndërkohë që ende nuk bëhen të ditura shkaqet e kësaj ngjarjeje, sipas Sot.com.al.

What do you think?

Written by Admini

Thoma Semi Mbledh Fisin dhe Miqtë Zagoritë per Promovimin e Librit të Perikli A. Semit “Zagoria”

Pas Karnavaleve, Prerjes se Pites Sot Veprimtari Tjetër me Femijët dhe të Rinjtë e Dropullit