in

Pas Karnavaleve, Prerjes se Pites Sot Veprimtari Tjetër me Femijët dhe të Rinjtë e Dropullit

 

Bashkia e Dropullit ka program te veçante per punen me femijet dhe rinine e shkollave.

Pas karnavaleve, Prerjes se Pites etj.sot femije e te rinj moren pjese ne veprimtarine “Hena e Bardhe” ne Kishen Historike te Shen Merise ne Peshkepine e Siperme.

Ne kete aktivitet te bukur merrnin pjese nxenes dhe mesues nga Shkolla e Bashkuar Dervician dhe Shkolla e Bashkuar Bularat,si dhe punonjes te Bashkise Dropull.

Te gjithe u grumbulluan ne oborrin e kishes si dhe vizituan ambientet e saj. Per kete dite te shenuar uroi Kryetari i Bashkise Dropull, zoti Dhimitraq Toli,i pranishem se bashku me familjen.

” Per shume vjet Gezuar! Kreshme te mbare!”, ishte urimi i tij.

Femijet percollen ne ajer balona dhe pastaj se toku kaluan disa ore me argetime si dhe me ushqime te pergatitura me pare si llagane, hallve etj.

Nje  nga objektivat e Bashkise Dropull eshte qe kjo kishe historike dhe te tjera, monumente kulture, te kthehen ne vatra te pritjes se besimtareve dhe vizitoreve nga rrethet dhe turiste te huaj.

What do you think?

Written by Admini

Ngjarje e Rëndë në Burgun e Peqinit

Presidenti Ilir Meta Paralajmeron Shperndarjen e Parlamentit Live nga Protesta