in

Thoma Semi Mbledh Fisin dhe Miqtë Zagoritë per Promovimin e Librit të Perikli A. Semit “Zagoria”

Zagoriti i Njohur Nivaniot Thoma Semi, sot ne moshe 82-vjecare, Ekonomist i mirenjohur per profesionalizem qe ka treguar ne seksion te ekonomise te Komitetit Ekzekutiv te Gjirokastres ku ka punuar disa vjet e pastaj ne dikastere me detyra te rendesishme edhe ne Banken e Shqiperise, ka mbledhur ne nje takim me rastin e promovimit te librit Perikli A. Semit” Zagoria” brezat e Semajve te Nivanit e kudo ku ndodhen por dhe Zagorite nga Tirana, Gjirokastra, Policani, Berati, te aferm nga Bullgaria e italia, per te kujtuar te paret e Semajve e te sotmit te njihen e te percjellin ne vite trashegimine e pasur te Semajve ne jete, ne familje e ne pune, ashtu sikunder shkruhet dhe ne librin e Perikli A. Semit “Zagoria”.

Me emocion gjate takimit ai percolli per te pranishmit Pemen Gjenealogjike te bashkeshoqeruar me kontributet e Semajve ne vite, sikunder dhe Thomai eshte vleresuar edhe nga Shoqata e Bankave “Personalitet i shquar me kontribute te cmuara ne sistenin bankar.”

What do you think?

Written by Admini

Ditarët e Maturës/ ” Miku Sado Larg të Jetë Ushqen Ndjenja Bujarie, Miqësie të Thjeshtë e Modeste”

Ngjarje e Rëndë në Burgun e Peqinit