in

Nëntor i vështirë për poeten Vllasova Musta sepse ndodh edhe kështu…

Nentor i veshtire per poeten Vllasova Musta sepse ndodh edhe keshtu…

“Nëntorin e kam pritur përherë me një gëzim të veçantë, sepse ky muaj, më ka sjellë veçse ngjarje të bukura dhe tepër të rëndësishme në jetën time, shkruan poetja Vllasova Musta ne faqen e saj ne fb.

Sot, as e kisha idenë që, paska trokitur nëntori im i dashur, dhe kjo, jo pa shkak, prej ditësh më ka përfshirë Corona dhe po përballem me të, është e ashpër, e egër, por do ta mposht dhe pastaj, do i gëzohem nëntorit, dhjetorit dhe muajve që vinë!

Muaj të mbarë për të gjithë ju, të afërmit e mij të dashur si dhe për miket dhe miqtë, që më duan dhe i dua!

Bëni kujdes për veten tuaj!

Me dashuri, Vllasova”

Vllasova, te shkuara dhe sherim te shpejte!

What do you think?

Written by admin

I keni harruar disa fjalë të vjetra? Ja t`i kujtojmë, xhuxhulle, kokëtaklla…Ndiqni di gjirokastritët

Anastas Lako: Pse thonë ai ose ajo shet pordhë?!