in

Ne Gjirokaster, shkurti me shira dhe te papritura…

Sapo filloi përsëri shiu,pas gjithë shirave me intensitet të lartë që ranë gjatë natës,shoqëruar me shkarkesa elektrike.

Fryne erë e lehtë.Temp.e ajrit 8°Celsius..

Gjirokastër, më 1 shkurt 2021!

Ditë të mbarë,javë të këndshme dhe një muaj të sukseshëm dhe me lajme te mira!

What do you think?

Written by admin

Me pelqejne gjellet tipike te Gjirokastres dhe sot gatova mish qengji shqeto

Dr Laver Stroka me nje liber te ri