in

Dr Laver Stroka me nje liber te ri

Ne faqen e tij ne fb Dr.LAVER STROKA ahkruan:

Te dashur miq, kolege, infermiere dhe te pasionuar te mjekesise alternative!
Tani libri i shumepritur i rralle i ketij lloji ne bote, mendoj se do te plotesoje deshiren tuaj per te zgjidhur me shpejt dhe me kosto me te ulet problemet shendetesore ne klinike dhe ne familje. Aty do te gjeni c’eshte semundja, cilat jane analizat e nevojshme dhe mjekimin korrekt me diete, bime dhe ilace. Mbi nje milione faqe librash dhe revistash mjekesore ne disa gjuhe i keni te perfshira brenda tij. Kapitulli per Kovid-19 eshte nje tjeter ndihme per ju me informacionet e rendesishme te nevojshme.

Urime per librin e ri doktor dhe kijimtari te mbare ne vazhdim!

What do you think?

Written by admin

Ne Gjirokaster, shkurti me shira dhe te papritura…

Njerezit e mbyllur ne shtepi verejne zogj te dehur qe fluturojne ne dritare