in

Ne foto,baxhoxhinjte Asqeri Buci dhe Qani Birbili, po te tjeret cilet jane?

Ne vazhdim te shkrimit tone per punonjesit dhe baxhoxhinjte e rrethit te Gjirokastres ne vite, kujtojme baxhon e Sofratikes, edhe kjo me kapacitet te larte perpunues, baxho me emer per kohen qe ka kryer aktivitet.

Ne kete foto jane punonjes te kesaj baxhoje. Njohim vetem baxhoxhiun Asqeri Boci dhe Qani Birbili te cilet kane punuar me pergjegjesi dhe cilesi per vite me radhe ne kete baxho.

Per te tjeret kerkojme ndihmen tuaj qe te permenden.

Duke i kujtuar nderojme jeten dhe punen e tyre ne nje periudhe edhe te veshtire por qe ka lene gjurme ne historine e ndermarrjes se perpuniumit te qumeshtit ne Gjirokaster.

What do you think?

Written by admin

Eshte mik i faqes tone, parashikues i forte i motit, per mburrje dhe krenari mban emrin e fshatit te tij, po cili eshte?

Pse gazetari veteran Kristo Ndrico eshte shprehur:Kush ka vajza boten ka, jane sherbet per bakllava!