in

Nje foto,nje kujtim/Si e kujtoni pedagogun tuaj te dashur?

Fotot qe percjellim ne faqen tone jane nje mjet komunikimi midis pjesemarresve ne to dhe jo vetem.

Nje foto dhe e larget ne kohe, si kjo qe shikoni, terheq vemendjen dhe ndikon per sjelljen ne kujtese te nje ngjarjeje qe lidhet me nje grup te vogel apo kolektiv me te madh, siç eshte nje klase shkolle.

Keshtu roli i nje fotografie dhe e vetme,behet i rendesishem sidomos per nje periudhe te larget se sjell nje imazh te caktuar per ndodhi e dukuri te shkuara por qe te vene ne levizje, dialog ne distance…

Ja dhe kjo foto:

Nxenes te nje klase te gjimnazit Asim Zeneli me pedagogun e tyre te paharruar Mite Guga.

Si i kujtoni vitet e shkolles, po pedagogun tuaj te dashur ?

Ja nje pyetje qe na lind duke pare kete foto dhe mirepresim bashkebisedimin tuaj!

What do you think?

Written by admin

Nje ndodhi ne nje nga rostiçerite e Pazarit te qytetit te Gjirokastres

Në Sofratikë, aktiviteti tradicional i Bashkisë Dropull për ndezjen e Pemës së Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri