in

Ne foto, burra te mire dhe gra zonja te krahines se Lunxherise

Burra te mire dhe gra zonja te krahines se Lunxherise,banore te Tiranes.

Kjo foto eshte e vitit 1988.Jane nokovite qe jane mbledhur prane muzeut historik te Tiranes.

Me c`rast nuk e dime dhe emra te tyre pak na kujtohen ndaj duke e percjelle ne faqe te tregojme cilet jane dhe kontributet e tyre.

What do you think?

Written by admin

Mesazhi i mjekut te njohur Tritan Kalo qe pas më shumë se një muaji del në pension ka prekur çdo shqiptar

Si i kujtoni shoferet e vjeter te autobuseve dhe korierave?