in

Si i kujtoni shoferet e vjeter te autobuseve dhe korierave?

Ne opinion te pergjithshem ishin profesionist ne timom dhe te sjellshem me pasagjeret. Nuk mbahen mend sjellje te pakendshme me pasagjeret dhe ndonje shembull as ka mbetur si gjurme.

Ata qe punonin me autobus dhe koriere ishin nga me te miret ne ushtrimin e profesionit por dhe marredhenie me te tjeret.

Per kohen qe shoferet kishin mjetet private, ne kohen e Zogut, ata kishin dhe nje zakon.Para nisjes pasagjeret i qerasnin me nje llokume ne kuptimin e mire qe udhetimi te shkonte mbare dhe me te vjeterve ne moshe u rezervoheshin vendet e para.

Kjo tradite nuk vazhdoi pas vitit 44 megjithate respekti per udhetaret shoqeroi sjelljen e shofereve qe kujdeseshin jo vetem te mos benin ndonje aksident por dhe te krijonin atmosfere dhe pushim te garantuar ne disa pika sidomos kur udhetohej per Tirane, Vlore, Berat etj.

Cilin nga shoferet e linjave kujtoni dhe c`mbresa ruani nga lidhja gjate nje ose udhetimeve te shpeshta?

What do you think?

Written by admin

Ne foto, burra te mire dhe gra zonja te krahines se Lunxherise

Gjirokastriti ne breza e ka trasheguar mikpritjen po a ka ndryshuar?