in

Maçet e lagjes dhe te shtepise, keni ndonje histori per te treguar?

Familjet gjirokastrite i kane dashur dhe ushqyer maçet, i kane vleresuar dhe i vleresojne njelloj me kafshet e tjera shtepiake per te mos thene e teperojne , i duan dhe kujdesen dhe me shume se qente.

Macet e shtepise jane te bukura por dhe ato zaberhanet e lagjes te bukura jane edhe pse te pa mbledhura , te racave te ndryshme, secila me tiparet dhe karakteristika unike.

Maçet nga njera tjetra dallojne,  me pellush e ca me pak pellush, me këmbë të gjata dhe te shkurtra, Ju qe mbani mace njihni dhe me mire karakteristikat e vecanta e dallimet midis tyre.

Kemi dy foto , e para me diçiture Maçia e Lagjes.

E dyta Maçia e Shtepise:

 

Cilat nga keto maçe ngjan me maçen e shtepise apo te lagjes ku banoni?
Keni ndonje histori per te treguar per maçet?

Ndalohen komentet lidhur me ate qe thuhet se gjirokastritet e lidhin dhe nuk e lidhin…

What do you think?

Written by admin

Kujtese/ Dr. Kujtim Mezini me personelin e dispancerise tuberkulare te qytetit te Gjirokastres

Perseri nje lajm i hidhur nga Gjirokastra