in

Një episod me poetin dhe mësuesin e letërsisë Agim Shehu

Një episod me poetin dhe mësuesin e letërsisë Agim Shehu. Gjimnazi “Asim Zeneli”-shkruar nga shkrimtari Foto V. Malo

Ngjarje e jetuar.
Ishte viti 1961. Ora e mësimit të Letërsisë. Në klasën nga ana juglindore, kati i dytë. Hapet dera dhe shfaqet mësues Agimi, i cili i priu udhën Ministrit të Arsimit, Manush Myftiu.

Ministri u drejtua nga katedra, që të ulej në karrigen e mësuesit. Por profesor Agimi e ndaloi, duke i thënë:

“Kjo është karrigia ime!”. Dhe Ministri u ul në bankën e rreshtit të parë dhe ndoqi orën e mësimit. Nuk mbaj mend sa qëndroi në klasë.

What do you think?

Written by admin

Mrekullia e Parkut të Viroit keto dite vjeshte ne fotot e mesuesit ne pension Jorgo Buka

Ben Blushi : MARTIN RIKA, I RAFTË PIKA