in

Moti ne Gjirokastër, 5 janar 2021, i ftohtë me vranësira këtë mëngjes…Lunxheria zbardhon!

Gjirokastër, 5 janar 2021. 7.33′

Mot i ftohtë me vranësira këtë mëngjes janari.

Nuk fryn erë! Lunxhëria zbardhon!Mundësi për shi 60%.
Temp.e qëndrueshme 4°Celsius.

Dielli lindi më 7.02′ dhe perëndon më 16.28′ Diellzimi zgjat 9 orë e 26 minuta!

D i t ë t ë m b a r ë !

What do you think?

Written by admin

Ne pritje, ju ka marrë malli për borën e parë?

Nga 1 janari, ja e verteta pse gjirokastriti i vjeter nuk ka dale nga shtepia