in

Mish Qengji i Pjekur ne Hell tek Taverna e Renato Xhimos është Gati!

Mishin e qengjit e kriposim pasi i kemi bere disa te çara ku futet kripa.

Ne pjeset e brendshme shtojmë erëza si thimari, rozmarinë e hudhra, qe mishi te fitoje me shume shije.

I futim qengjit ne bark gjysem buke dhe e qepim. Te gjitha keto pasi e kemi kaluar ne hell.

Ne nje zjarr te qete rreth 5 ore dhe duke e lyer here pas here me vaj qe te mos thahet sipërfaqja.

Ky është procesi i pjekjes.

Mishi eshte gati…. ?

What do you think?

Written by admin

Aljosha – Polici i Njohur i Trafikut në Qafë të Pazarit!

KRISTO NDRICO – Gazetari Veteran me “Zyrë” edhe sot në Qafë të Pazarit që i ka Lezet Humori e Qesëndisja!