in

Mësuesja Ermioni Çabeli Zhulla dhe nxenesi i fillores Jani Barxo, po te tjeret cilet jane ?

Një foto e klases se 4 te fillore që ma ka dërguar Androniqi Zhonga. Mbiemrat e vajzave janë me ato të shkollës… Mësuesja Ermioni Çabeli Zhulla, shkruan ne faqen e tij ne fb Jani Barxo.

Nga e majta pështë: A. Qamo, I. Lipe ( e pa harruar),e treta nuk më kujtohet, F. Stroka, A. Zhonga, E. Muzina, E. Paspali, Ë. Mehmeti.
Z. Kadëna, P. Naka, A. Myrtaj, 4-5 nuk i njoha, M. Batha ( i paharruar), M. Gjenerali, J. Barxo, P. Paskali.

Po te tjeret?

What do you think?

Written by admin

Vleresohen ekselentët e Gjirokastrës, ja cilet jane !

Gjeni emrin e piktorit te qytetit te Gjirokastres fitues i konkursit “Kartolina e fundvitit”