in

Gjeni emrin e piktorit te qytetit te Gjirokastres fitues i konkursit “Kartolina e fundvitit”

Ne konkursin “Kartolina e fundvitit” organizuar nga bashkia e Gjirokastres moren pjese shume piktore te vegjel.

Secili paraqiti punime dhe pas perzgjedhjes u vecuan me te mirat te cilat u perkasin piktoreve te vegjel nga shkollat e qytetit.

Po cila nga punimet doli dhe fituese?

E gjeni dot fituesin?

Shikoni keto foto dhe veconi emrin e piktorit te vogel, puna e te cilit do te vendoset si ilustrim ne kartolinën zyrtare të Bashkisë Gjirokastër per festat e fundvitit.

What do you think?

Written by admin

Mësuesja Ermioni Çabeli Zhulla dhe nxenesi i fillores Jani Barxo, po te tjeret cilet jane ?

Certifikatë Vlerësimi për 46 nxenesit më të mirë dhe bonus simbolik- Ja ku t`i gjeni fotot e tyre!